Szállítási Információk

Megrendeléskor a következő határidőket és szállítási díjakat tudjuk biztosítani (Magyarország területén belül):

Házhozszállítás utánvéttel: csomagod raktáron lévő termékek esetében a megrendeléstől számított kb. 3-5. munkanapon fog megérkezni hozzád. Készpénzben kell a végösszeget a postásnak fizetni. Csomagod két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a postás, a második sikertelen alkalom után (mindkét esetben telefonon is fog keresni) letétbe helyezi a helyi postán. Ebben az esetben értesítőt hagy a postaládádban, amellyel a megjelölt postán át tudod venni a csomagodat. (Abban az esetben, ha pl. a munkahelyedre vagy egyéb, olyan címre kérted a csomagod kiszállítását, amely nem szerepel a lakcímkártyádban, két sikertelen kézbesítés után a postán letétbe helyezett csomagot meghatalmazás birtokában tudod átvenni.) A kiszállítás 8-16 (17) óra között történik. Szállítási díj: 1290,- Ft.

Házhozszsállítás előre utalással: Csomagod raktáron lévő termékek esetében az összeg beérkezésétől számítva kb. a 3-5. munkanapon fog megérkezni hozzád. Csomagod két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a postás, a második sikertelen alkalom után (mindkét esetben telefonon is fog keresni) letétbe helyezi a helyi postán. Ebben az esetben értesítőt hagy a postaládádban, amellyel a megjelölt postán át tudod venni a csomagodat. (Abban az esetben, ha pl. a munkahelyedre vagy egyéb, olyan címre kérted a csomagod kiszállítását, amely nem szerepel a lakcímkártyádban, két sikertelen kézbesítés után a postán letétbe helyezett csomagot meghatalmazás birtokában tudod átvenni.) A kiszállítás 8-16 (17) óra között történik. Szállítási díj: 990 Ft.

Pick Pack Pont utánvéttel: Rendeléskor a megjegyzés mezőbe írd be, melyik pick pack pontra kéred csomagod, mely a megrendeléstől számítva kb. 4-8. munkanapon lesz átvehető. (Budapesten átlalában a 4-5. napon, míg egyéb településeken általában a 8. munkanapon). A csomagod átvételekor, utánvéttel fizetendő készpénzben, (egyes pontokon bankkártyával is lehet). A PickPack Pont munkatársai e-mail-ben értesítenek, amint átvehető a csomagod. A csomagot 5 napon keresztül tartják a pick pack ponton. Ha bármi miatt nem tudnál érte menni ebben az 5 napban,ez az időtartam pár nappal meghosszabbítható, csak jelezd a pick pack pont munkatársainak! Szállítási díj: 1130,- Ft.

Pick Pack Pont előre utalással: A megjegyzés mezőbe írd be, hogy melyik pick pack pontra kéred a csomagod. Csomagod átvehető az összeg beérkezésétől számított 4-8. munkanapon (Budapesten átlalában a 4. napon, míg egyéb településeken általában a 7. munkanapon. A PickPack Pont munkatársai e-mail-ben értesítenek, amint átvehető. A csomagot 5 napon keresztül tartják a pick pack ponton. Ha bármi miatt nem tudnál érte menni ebben az 5 napban,ez az időtartam pár nappal meghosszabbítható, csak jelezd a pick pack pont munkatársainakSzállítási díj:  910 Ft.

Személyes átvétel: csomagod átvehető az esztergomi OMV benzinkúton, a megrendeléstől számított kb. 3-4. munkanapon délelőtt 10 órától. A PickPack Pont munkatársai e-mail-ben értesítenek, amint átvehető. Személyesen, készpénzben, (egyes pontokon bankkártyával is lehet) kell a végösszeget kiegyenlíteni. Így számodra díjmentes a szállítás. 

Nyergesújfalura, Tátra, Mogyorósbányára és Esztergomba a rendelés összegétől függetlenül ingyen kiszállítjuk a megrendelt termékeket.

20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyen házhozszállíttatjuk a csomagodat Magyarország területén belül. Ha többen rendeltek egy csomagban ugyanarra a címre, könnyen elérhető az ingyenes házhozszállítási díj.

A hozzád legközelebb eső Pick Pack Pontot megkeresheted ezt a linket követve, vagy töltsd le Excel formátumban.