86-os

EGYEDI MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE

Piros katicás gyerek hálózsák (86)

Piros katicás gyerek hálózsák (86)

4.400 Ft,-

A piros katicabogár a kislányok kedvence ezúttal erről a 86-os méretű gyerek hálózsákról köszön viss..

86-os

Kinek ajánljuk?

Különösen azoknak a gyerekeknek ajánljuk 86-os méretű hálózsákjainkat, akik alvás közben lerúgják magukról a takarót. Ha szeretnéd elkerülni az ebből adódó kellemetlenségeket, akkor mindenképpen érdemes egy hálózsákot vásárolnod gyermekednek (illetve kettõt, hogy legyen váltás hálózsák, ha a lakásodban lassan száradnak a mosott ruhák).

Miért ajánljuk?

Nálunk nagyon sokféle hálózsák közül választhatsz. Vannak vállpántosak és hosszú ujjúak, mindkét esetben van elől és oldalt cipzáros megoldás. Van középvastag és kifejezetten a nyári melegre való, de kérheted extra béléssel a leghidegebb napokra.

A két oldalt cipzáros  hálzsákok két hosszanti oldalukon szétcipzározhatóak, ezáltal kettéhajthatóak, így a baba könnyen belehelyezhető.

Ha az elől cipzáros mellett döntesz, akkor fix vállpántokkal fogsz találkozni. A két oldalt cipzárosak vállpántja patentos záródású.

A középvastag hálózsákok mellett szól,hogy egyaránt jó választás hűvös és melegebb hónapokban is, attól függõen, hogy milyen melegen öltöztetjük alá a gyerkőcöt. Ha te vékonyabbat vagy vastagabbat szeretnél, olyat is tudsz tőlünk rendelni.

Vannak hosszú ujjú hálózsákjaink is, ha gyermeked karjait is melegen szeretnéd tartani.

A bélelt hálózsákok esetében a külső és belső pamutvászon réteg közé mindegyik esetben antiallergén vliese töltet kerül, amelynek köszönhetően a hálózsák mosás után gyorsan szárad. Az extra vastag hálózsákokba vastagabb töltetet helyezünk, míg a kánikulára valóba egyáltalán nem kerül töltet.


Ha nem találtál megfelelő méretű vagy mintájú hálózsákot, nézd meg mintaválasztékunkat: http://takargato.hu/egyedi-megrendeles Gyermekednek hálózsákot extra nagy méretben is kérhetsz tőlünk! Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Hálózsákok méretezése:

A hálózsákok számozása (ahogyan a gyermekruháké) hatosával növekszik. A hálózsák méret száma azt jelzi, hogy milyen hosszú a hálózsák cm-ben mérve. Pl. 68-as méretű hálózsák azt jelzi, hogy 68 cm hosszú a hálózsák a háta nyakkörtől a zsák aljáig mérve.